dimecres, 7 de maig del 2014

Dimarts 6 de maig de 2014

Durant tot el dia d’ahir, als cursos de primària feien les proves de les competències bàsiques, a infantil no era el cas, però igualment a la meva classe de p5 els hi fan unes proves durant tota la setmana, però unes proves diferents i que equivaldrien al nivell de 1r, bàsicament per saber en quin nivell es troben els alumnes de p5.
Els nens i nenes estan fent una prova per dia aproximadament, i com que no estan acostumats a estar tanta estona concentrats sense parlar amb ningú i aïllats els uns dels altres per no copiar, acaben esgotats.
Durant el matí, vam fer una primera prova, i quan vam acabar, els nens estaven molt cansats, i ja va ser hora d’esmorzar i sortir al pati. Un cop els alumnes estaven al pati, amb la mestra vam aprofitar per tractar sobre alguns treballs que haig de dur a terme tenint en compte l’observació de les pràctiques.
Seguidament, ja va sonar el timbre avisant que s’acabava el pati, i vam dedicar la següent estona a treballar la literatura, vam fer un petit resum entre tots d’un conte de Mercè Rodoreda, i a continuació van fer un dibuix imaginant el que més li havia agradat a cadascú del llibre. Realment, van sortir dibuixos molt interessants, i cada dia veig més clar que la imaginació dels infants és infinita i pot arribar a donar molt bons fruits.

Va ser una jornada igual de llarga que les altres en quant a les hores, però se’m va fer una de les més curtes, probablement perquè cada vegada tenim més a prop la fi d’aquests primer any de pràctiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada