dimarts, 13 de maig del 2014

Dimarts 13 de maig de 2014


Un dia més, però també un dia menys, un dia menys perquè acabi l'estada a l'escola. 

Avui, ja que hem tingut un matí plujós, hem aprofitat l'inici del matí per parlar sobre les patates que tenim plantades a l'hort, ens hem adonat que s'estaven regant amb la pluja, i hem aprofitat per parlar sobre el creixement de les llavors. 

Durant el matí fins l'hora del pati, l'hem dedicat a fer una prova de nivell, i una feina sobre la lectura que vam fer de L'hivern i les formigues de Mercè Rodoreda. Entre la prova, i la feina, els alumnes han acabat esgotats, i per mala sort, avui ha plogut i els alumnes no podien anar al pati perquè estava enfangat....així doncs, ens hem conformat amb que els toqués l'aire al gimnàs. 

Tornant del pati, hem aprofitat per fer la continuïtat d'un projecte que hem estat fent durant tot l'any a partir de frases. Avui ens tocava treballar la part de morfologia,  ens en hem sortit, i els alumnes han fet propostes molt bones en quant a les frases. 
Després de tota una hora de dedicació al projecte, ha sigut l'hora de marxar cap a casa, i així, amb feina fins el capdamunt, hem acomiadat una altra jornada a l'escola. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada