diumenge, 13 d’abril del 2014

Dijous 10 d'abril de 2014

Aquesta setmana ha sigut una mica diferent, en comptes d'anar a l'escola el dimarts hi vaig anar el dijous. Evidentment, al canviar de dia també va canviar l'horari i la planificació.

S'apropaven les vacances de Setmana Santa, i per començar el dia vam fer una activitat on els alumnes havien de pintar la seva fitxa amb el seu ou de pasqua, i decorar-lo amb els colors que més els hi agradessin. Van sortir ous de pasqua molt diferents, uns més ben pintats que d'altres, uns amb un disseny millor que d'altres, però tots fets amb molta il·lusió i amb moltes ganes de que arribessin les vacances. 

La mitja hora tornant del pati, van venir  els "germans grans". Cada un dels alumnes de p5 té un alumne de 6è que li fa de germà o germana gran. És un projecte que duu a terme l'escola, i penso que està molt bé ja que sempre és bo crear un vincle entre els més petits i els més grans. 
Així doncs, quan van venir els germans i germanes grans, els més petits estaven molt contents per poder parlar amb ells i ensenya'ls-hi les últimes feines que havien fet. Un cop fet això, cada un dels germans grans va llegir un conte al seu germà o germana petit. 
Passada aquesta hora i després d'un bon enrenou dins la classe, ja que vam passar de ser 25 nens i nenes a ser-ne 50, els més grans van marxar cap a la seva classe i nosaltres vam continuar amb les nostres feines. 

Més tard, va arribar la mestra d'anglès per emportar-se mig grup a fer classe, i l'altre mig grup es va quedar amb nosaltres a la classe, on vam fer una feina durant mitja horeta, i passada aquesta mitja horeta vam tornar a fer el canvi: el grup que feia anglès va venir cap a la classe, i el que estava a la classe va marxar a fer anglès. 

Aviat va ser l'hora de marxar cap a casa, havia sigut una jornada diferent amb molt d'enrenou tornant del pati, però al cap i a la fi, vam treballar molt i com sempre, els nens i nenes estaven molt contents. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada